Helsingin Kisa-Veikot on vuonna 1909 perustettu, Suomen suurin yleisurheiluseura, jonka menestyksen perustana on laadukas nuorisourheilu. HKV:n noin 2000 jäsenestä lapsia ja nuoria on kolmasosa.

HKV on Suomen menestynein yleisurheiluseura. Se on voittanut Suomen parhaalle yleisurheiluseuralle vuosittain jaettavan Kalevan maljan 56 kertaa, tuorein voitto vuodelta 2012.

HKV:n tavoitteena on tarjota huippu- ja kilpaurheilijoilleen parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset. Lapsille ja nuorille HKV tarjoaa terveen, monipuolisen ja kehittävän harrastuksen mukavan yhdessäolon merkeissä, mutta samalla myös mahdollisuuden kehittyä menestyväksi urheilijaksi.

HKV:n kärkiurheilijoita aikuisten sarjassa ovat mm. Roni Ollikainen, Suvi Selvenius, Anniina Laitinen, Aki Nummela, Jarno Kivioja, Minna Lamminen, Aino Siitonen ja Oona Hujanen.

Pääosa HKV:n kilpailu- ja harjoitustoiminnasta keskittyy kesäisin Eläintarhan urheilukentän alueelle ja talvisin Liikuntamyllyyn, Olympiastdionille sekä Eltsun tunneliin. Keskeisenä paikkana Kisa-Veikkojen ympärivuotisessa harjoitustoiminnassa on myös Pirkkolan Urheilupuiston monipuolinen alue.

  

   Helsingin Kisa-Veikot
PL 1
00251, Helsinki