Samuli Bryggare

  

Ikä
26 vuotta (10.03.1991)

Laji
Kymmenottelu

Valmentajat
Harri Laiho ja Arto Bryggare

Ennätykset
10-ottelu: 7402 (2014)
7-ottelu: 5535i (2014)

Saavutukset
Suomi-Ruotsi-Viro -moniottelumaaottelu 2014
SM-hallit 7-ottelu kultaa 2014
SM-kisat 6. 10-ottelu 2014

 

 

Kuka olen


Tulen urheilullisesta perheestä. Veljeni on nuorten maajoukkuetason pikajuoksija ja vanhempani olivat menestyksekkäitä kilpaurheilijoita.

Opiskelen harrastusmielessä Helsingin oikeustieteellisessä tiedekunnassa tavoitteena oikeustieteen maisterin tutkinto. Elantoni raavin kasaan mm. opettajien sijaisuuksilla vanhassa opinahjossani SYK:ssa.

Pidän kaikenlaisesta urheilusta. Nykyään lempiharrastuksiini kuuluvat mm. pyöräily, koripallo ja luistelu. Vapaa-aikanani pelaan myös tietokonepelejä.

Äitini on kisaveikko jo vuosikymmenten takaa ja ensimmäiset kosketukset lajiin sain hänen mukanaan etelän harjoitusleireillä vain muutaman kuukauden ikäisenä. Aloitin treenit äitini vetämässä harjoitusryhmässä 7-vuotiaana ja 15-vuotiaana siirryin nykyisen valmentajaduon alaisuuteen.

Urheilussa nautin eniten omien ennätysteni rikkomisesta sekä kilpailemisesta terveenä (ja hyvässä kunnossa). Lisäksi lukuisat treeni- ja kisamatkat ovat aina täynnä hienoja uusia kokemuksia. Tuloksellisesti unelmanani on saavuttaa eräs kansallisesti melko eksklusiivinen moniotteluklubi.

En ole asettanut urheilu-uralleni parasta ennen-päivämäärää. Urallani olen pikemminkin soveltanut, ja tulen jatkossakin soveltamaan, carpe diem-tyylistä ajattelumallia.

Urheilu-urallani minua ovat vanhempieni lisäksi inspiroineet mm. EE:n haltija Roman Sebrle sekä 2000-luvun alussa arvokisoissa otelleet Jaakko Ojaniemi ja Aki Heikkinen. HKV-esikuvani on aina ollut aitataituri Vesa-Pekka Pihlavisto.

 

   Helsingin Kisa-Veikot
PL 1
00251, Helsinki