HKV Onnistuneet SM-hallit Liikuntamyllyssä
HKV ja HIFK järjestivät aikuisten SM-hallikisat viikonloppuna Liikuntamyllyssä. Kisat sujuivat mainiosti, kiitokset kaikille mukana olleille toimitsijoille!
Urheilullisesti HKV oli kisojen paras seura - kisa Kultainen Juoksija-kiertopalkinnosta kääntyi HKV:n eduksi neljän pisteen erolla Tampereen Pyrintöön.
Hallikisamestareiksi juoksivat Topi Raitanen 3000m.llä sekä uusi Kisa-Veikko Rami Kareem 60m aidoissa. Muita mitalisteja olivat Aino Siitonen seiväshyoyssä, Eero Saleva 3000m:llä, Roni Ollikainen pituudessa sekä naisten 4x200m;n viestijoukkue Anni Siirtola, Laura Andberg, Charlotta Bützow ja Kira Kruuti.
Pistesijoille ylsivät Amira Chokairy 400m:llä 4., Anni Siirtola ja Tuomas Valle 60m aidoissa 5., Panu Jantunen 1500m:llä 5.,

Onnittelut ja suuret kiitokset!
HKV Juho Halmeen kuolemasta 100 vuotta
Helsingin Kisa-Veikkojen perustajan ja vuosien 1909-1918 puheenjohtajan, tulisieluisen nuoren urheilujohtajan, olympiaurheilijan ja lehtimiehen kuolemasta sisällissodan alkuhetkinä tulee torstaina 1.2. kuluneeksi 100 vuotta. Juho Halme oli kuollessaan 29-vuotias, mutta oli siitä huolimatta tehnyt merkittävän työn suomalaisissa urheilujärjestöissä.

Juho Halme teki omalla aktiivisella toiminnallaan vuosisadan alkuvuosina merkittävää työtä suomalaisen urheilun käynnistymisvaiheessa ja kilpaurheilun juurruttamisessa hallitsevaksi elementiksi ohi siihen asti valtavirtaa edustaneen massavoimistelun. HKV:n perustaminen ja suunnan näyttäminen menestyksen tielle olivat Juho Halmeen tinkimättömän ja urheiluinnostuksen täyttämän työn näkyviä tuloksia. Sen perintö elää edelleen.

Juho Halmeen merkityksestä maamme urheiluelämälle Helsingin Kisa-Veikkojen syntymän vaiheessa ja laajemminkin itsenäisyyttä tavoittelevalle Suomelle voi lukea lisää Seppo Martiskaisen kirjoittamasta HKV:n 100-vuotishistoriateoksesta ”Voittoon kuin luotu”.

Reijo Siitonen
HKV Vaanteralehti
HKV Starttikisat, tulokset
   Helsingin Kisa-Veikot
PL 1
00251
Helsinki
Toiminnanjohtaja Reijo Siitonen
040 506 6482 , toimisto(ät)helsinginkisaveikot.fi