HKV HKV:n kevätmaastojen tulokset
Lauantaina 21.4. kisailtiin Pirkkolassa HKV:n kevätmaastot 126 juoksijan voimin. Hyvää menoa aina 5-vuotiasta aikuisiin. Tulokset nyt HKV:n nettisivuilla.

Kiitos kaikille osallistuneille! Ensi viikonloppuna jatketaan alue- ja piirimaastoissa ja samaan paikkaan ja tunnelmaan palataan taas syysmaastojen merkeissä.
HKV HKV:n YU-koulu ja päiväleiri ala-asteikäisille kesällä 2018
Kesä on parasta aikaa liikkua ja urheilla! HKV järjestää kesällä 4-12-vuotiaille yleisurheilutoimintaa Eläintarhan, Pukinmäen sekä Pitäjänmäen urheilukentillä. Tietoa toiminnasta löytyy seuran sivuilta.
HKV Juho Halmeen kuolemasta 100 vuotta
Helsingin Kisa-Veikkojen perustajan ja vuosien 1909-1918 puheenjohtajan, tulisieluisen nuoren urheilujohtajan, olympiaurheilijan ja lehtimiehen kuolemasta sisällissodan alkuhetkinä tulee torstaina 1.2. kuluneeksi 100 vuotta. Juho Halme oli kuollessaan 29-vuotias, mutta oli siitä huolimatta tehnyt merkittävän työn suomalaisissa urheilujärjestöissä.

Juho Halme teki omalla aktiivisella toiminnallaan vuosisadan alkuvuosina merkittävää työtä suomalaisen urheilun käynnistymisvaiheessa ja kilpaurheilun juurruttamisessa hallitsevaksi elementiksi ohi siihen asti valtavirtaa edustaneen massavoimistelun. HKV:n perustaminen ja suunnan näyttäminen menestyksen tielle olivat Juho Halmeen tinkimättömän ja urheiluinnostuksen täyttämän työn näkyviä tuloksia. Sen perintö elää edelleen.

Juho Halmeen merkityksestä maamme urheiluelämälle Helsingin Kisa-Veikkojen syntymän vaiheessa ja laajemminkin itsenäisyyttä tavoittelevalle Suomelle voi lukea lisää Seppo Martiskaisen kirjoittamasta HKV:n 100-vuotishistoriateoksesta ”Voittoon kuin luotu”.

Reijo Siitonen
HKV Vaahteralehti
HKV Starttikisat, tulokset
   Helsingin Kisa-Veikot
PL 1
00251, Helsinki
Toiminnanjohtaja Reijo Siitonen
040 506 6482 , toimisto@hkv.fi