Nuorisotapahtumia pääosin 15-vuotiaiden sarjaan asti. Tapahtumatiedot tiedotetaan tässä osiossa niin pian kuin mahdollista ennen tulevaa tapahtumaa. Tapahtumainfoon saattaa tulla yksittäisiä muutoksia, joten tarkista päivitetyt tapahtumatiedot lähempänä tapahtumaa.
 

HELMIKUU

Pe-su 16.-18.2. Aikuisten SM-hallit Liikuntamyllyssä, Vanhempia ja lapsia tarvitaan apuun

MAALISKUU
9.-11.3.  Tampere Junior Indoor Games, Tampereen messu- ja urheilukeskus
17.-18.3. Helsyn junnuhallit, Liikuntamylly

HUHTIKUU

13.-15.4. Märkiön leiri

 

TAPAHTUMAT

 

Pe-su 9.-11.03.     Tampere Junior Indoor Games, messu- ja urheilukeskus


Hallikauden suurin juniorikilpailu Tampere Junior Indoor Games lähestyy. Kisat järjestetään pe-su 9.-11.03. Tampereen messu - ja urheilukeskuksessa. On siis aika aloittaa Kisa-Veikko-joukkueen kokoaminen sekä HKV:n verkkareiden ja edustusasujen prässääminen.
 

ILMOITTAUTUMINEN:
HKV järjestää 0304 ryhmälle, Vikkelille Veikoille ja Hymy-Veikoille kisoihin pakettimatkan 90 euron hintaan.  Pakettiin kuuluu bussikuljetus molempiin suuntiin, ruokailut (2 x iltapala, 2 x aamupala ja 2 x kisalounas) sekä osallistumisoikeus 4 lajiin.  Lisäksi ryhmät kokoavat mukaan lähtijöistä mahdollisimman monta viestijoukkuetta pika- ja aitaviesteihin. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 1.3. alla olevasta linkistä ja maksu maksetaan HKV:n OP:n tilille ke 2.3. mennessä: FI31 5720 9920 0891 08, viestinä: TJIG 2018 sekä osallistuvan lapsen nimi/nimet.

Ilmoittautumislinkki: https://www.yleisurheilurekisteri.fi/ilmo.asp?g=NYFAPB2N26QUZ7SQHHSD

Lajeihin ilmoittaudutaan suoraan kilpailukalenterin kautta 5.3. mennessä:
http://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=21026

 

MATKA:

Matkaan lähdetään bussilla perjantaina 9.3 klo 17 Paavo Nurmen patsaalta. Paluu tapahtuu samaan paikkaan ja matkalle lähdetään sunnuntaina 11.3. Tampereelta noin klo 19.30.

Huomioithan, jos osallistut tiettyihin lajeihin (esim. N/M17 lajeihin tai P/T 14-15 keihäänheittoon tai seiväshyppyyn), mitkä ovat perjantai- tai sunnuntai-iltana, kilpailu tapahtuu perjantaina jo ennen yhteiskuljetusta ja mahdollisesti sunnuntaina yhteiskuljetuksen lähtöajan jälkeen. Tällöin kuljetus takaisin Tampereelle tai Helsinkiin on hoidettava omatoimisesti.

 
Mukaan tarvitset ainakin
•    Yöpymisvarusteet: oma patja/makuualusta, makuupussi tai peitto + tyyny
•    Peseytymis- ja hygieniavälineet
•    HKV:n edustusasu (HKV:n verkkarit/tuuliasu ja kisa-asu) sekä muut urheiluvarusteet, lenkkarit sekä piikkarit
•    Riittävästi vaihtovaatteita, koska verryttelyt tehdään ulkona ja sää saattaa olla sateinen ja kylmä

•    Evästä matkalle
•    Vähän rahaa kaupassa käyntiä varten + mahdollisia uusia varusteita varten. Hallilla on mahdollisuus ostaa uusi piikkareita ja muita urheiluvarusteita paikallisen InterSportin myyntipisteestä
•    Ja tietenkin rennon letkeää Kisa-Veikko –mieltä ;)

Tapahtumatietoa – TJIG 2017 kotisivut
http://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/tjig-2018/

Lisäkysymyksiä voi laittaa nuoriso@hkv.fi -osoitteeseen.

 

17.-18.3. Helsyn junnuhallit, Liikuntamylly


Helsyn Junnuhallit käydään Liikuntamyllyssä la-su 17.-18.3.! Toivottavasti kilpailuihin osallistutaan mahdollisimman isolla joukolla ja useat pääsevät kokemaan kilpailun jännityksen ja suorituksen jälkeisen itsensä ylittämisen tunteen.

Lajeihin ilmoittaudutaan omatoimisesti 13.3.2017 mennessä Kilpailukalenterissa:
http://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=21197

HUOM! HELSY laskuttaa jokaisesta ilmoittautumisesta seuraa, joten huomioithan, että kyseessä on ilmoittautumismaksu eikä osallistumismaksu.

HKV:n viestijoukkueiden kokoaminen
Helsyn junnuhallissa viestit ovat sekaviestejä (esim. T/P9-T/P11 ja T/P13-T/P15). Ryhmien valmentajat kokoavat joukkueet ja infiavat juoksijoita joukkueidta. Valmentajat huolehtivat joukkueiden ilmoittautumisesta sekä varmistamisesta. Viestijoukkueiden määrä sekä mahdolliset juoksijat ilmoitetaan Helsylle 13.3 mennessä osoitteeseen, toimisto@helsy.com

 

13.-15.4. Märkiön leiri

HKV junnujen kevätleiri Märkiön leirikeskuksessa pe-su 13.-15. huhtikuuta 2018!

 

MATKA
Matkaan lähdetään perjantaina 17.11. klo 15 Paavo Nurmen patsaalta. Paluu samaan paikkaan sunnuntaina 19.11 n. klo 14.

ILMOITTAUTUMINEN

Päivät kannattaa laittaa jo kalenteriin. Leiri on avoin kaikille Hymy-Veikkojen ja Vikkelien veikkojen lapsille. Ilmoittautumisesta tulee tietoa lähempänä. 


HUOLTAJAT JA VALMENTAJAT LEIRILLÄ

Leirille mukaan lähtee mukaan ryhmien valmentajia, nuoria apuvalmentajia sekä toivottavasti muutama vanhempi. Leirikeskuksessa yöpyviä vanhempia on leirillä 2-3 ja valmentajia 4-5 ilmoittautuneiden määrästä riippuen. Leirille mukaan lähtevät vanhemmat hoitavat leirin huoltopuolta (mm. ruokailu).


LEIRIKESKUS

Märkiön leirikeskus sijaitsee Nurmijärven ja Hyvinkään lähellä aivan hangonväylän valtatien vieressä, vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Leirikeskuksen osoite on (Hangonväylä 1506, 05200 Hyvinkää).  


OHJELMA
Syksyn leiri oli menestys ja toivottavasti kevään leirin pääsee kokemaan vielä useampi. Leiriohjelmassa mm. urheilua, pelailua, kisailua, ruokailua, lepäilyä, vaellus, makkaranpaistoa ja muita hauskoja juttuja! Toiminta rakentuu pitkälti leirillä jaettujen joukkueiden välisistä kilpailuista, joissa mitataan niin joukkueen yhteishenkeä kuin urheiluosaamista. Leirillä nostatetaan HKV:n yhteishenkeä ja saadaan tärkeitä yhteisiä kokemuksia, joita voidaan muistella myöhemmin.

Mukaan tarvitaan:
•    liinavaatteet ja makuupussi (tyynyliina ja aluslakana) - huom, leiripaikassa on neljän hengen huoneet, sängyt, peittoja ja tyynyjä.

•    peseytymis- ja hygieniavälineet ja pyyhe
•    riittävästi vaihtovaatteita ulkoliikuntaan
•    lenkkarit (2 paria), saappaat, hanskat ja päähineitä
•    juomapullon, taskulampun, villasukat tms. sisällä pidettäviksi
•    lisäksi rutkasti reipasta leirimieltä ja huumoria riemukkaaseen yhdessäoloon!

Karkit, sipsit ja limut jätät kotiin odottamaan paluutasi. Rahaakaan et mukana tarvitse

   Helsingin Kisa-Veikot
PL 1
00251
Helsinki
Toiminnanjohtaja Reijo Siitonen
040 506 6482 , toimisto(ät)helsinginkisaveikot.fi